Κώστας Κωστής, ο νέος διευθυντής του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης.

0
172

Ο συγγραφέας και καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστας Κωστής αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης.

Ο κ. Κωστής πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση με τους εργαζομένους του ΜΙΕΤ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας και του ΔΣ του ΜΙΕΤ κ. Γκίκα Χαρδούβελη. Στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στην οδό Θουκυδίδου 13, τους υποδέχθηκε η μέχρι σήμερα μεταβατική διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Ασπασία Λούβη.

Ο Κώστας Κωστής σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια στην École des hautes études en sciences sociales στο Παρίσι, όπου υποστήριξε τη διδακτορική του διατριβή. Στη συνέχεια δίδαξε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και από το 2000 είναι καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ιδίου πανεπιστημίου. Κατά το διάστημα 2006–2009 κατείχε την έδρα Νεοελληνικών Σπουδών στην École des hautes études en sciences sociales στο Παρίσι, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε σύμβουλος διοίκησης στην Alpha Bank. Είναι συγγραφέας πολυάριθμων εργασιών στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες.

Προηγούμενο άρθρο«Τρωάδες»: Η τραγική διαχρονία του πολέμου, με απλότητα και  συγκίνηση (της Όλγας Σελλά)
Επόμενο άρθροΠώς είναι ο πόλεμος; (της Μαρίζας Ντεκάστρο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ