“Ο Αναγνώστης” στις “Μέρες Βιβλίου” στο 2ο Πρόγραμμα , 103.7 fm

0
622

 

O Αναγνώστης συμμετέχει στις “Μέρες Βιβλίου” στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 το οποίο αρχίζει Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου με επιλεγμένες παρεμβάσεις του σε διάφορες εκπομπές.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ο Μιχάλης Γελασάκης (ανάμεσα 12:00-14:00) συζητά με τον Γιάννη Μπασκόζο και την Βάσια Τζανακάρη γιατί «Κάτι συμβαίνει εδώ» με επίκεντρο την Νεότερη ελληνική λογοτεχνία.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η Ελένη Γιαννοπούλου στην εκπομπή της «Άλλη μια μέρα» 10:00-12:00, επιμελήθηκε και παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ελληνική ποίηση.  Συντονίζει ραδιοφωνική συζήτηση με την Βαρβάρα Ρούσσου (καθηγήτρια Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης στην ΑΣΚΤ) και  την ποιήτρια Μαρία Τοπάλη για την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής ποίησης. Συνέντευξη με τον Τίτο Πατρίκιο.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου η Μαρία Κοζάκου στο Transistor, 8:00-10:00, επιμελείται και παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα ebooks. Θέτει το ερώτημα «Έντυπο ή ηλεκτρονικό βιβλίο;» στον Γιάννη Μπασκόζο και τον Νίκο Μπακουνάκη σε ένα ραδιοφωνικό – αναγνωστικό τραπέζι

Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας οι περισσότεροι παραγωγοί παρουσιάζουν επιλογές βιβλίων και  συγγραφέων.

Ξεχωρίζουμε  επίσης :

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η Έλενα Διάκου στο «Ημερολόγιο Καταστρώματος», 15:00-16:00, παρουσιάζει τη «Δημοσιογραφική… πένα. Βιβλία γραμμένα από δημοσιογράφους».  Μιλούν Γιάννης Παντελάκης «Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας», Κυριακή Μπειόγλου «Λίγο ακόμα μαζί», Παντελής Μπουκάλας «Υποθέσεις ΙΙ», Γιάννης Τριάντης «Ούτε τύμπανα ούτε τρομπέτες», ενώ θα μεταδοθεί και ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Δελαστίκ «Η δημοσιογραφία ως τέχνη».

Ακόμα εκπομπές για τη σχέση του βιβλίου με την ροκ μουσική, το λαικό τραγούδι, στο βιβλίο στην οθόνη κ.ά Τέλος δωροθεσίες και άλλες εκπλήξεις!

Ακολολουθεί η 2η εβδομάδα με άλλες παρεμβάσεις (παιδικό, αστυνομικό, ιστορικό βιβλίο …)

 

Info : 
«Μέρες Βιβλίου στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Από Δευτέρα 14 έως Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (Εβδομάδα 1η)

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma #neoprogramma

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/

 

Προηγούμενο άρθροΜαντώ Αραβαντινού: οι ποιητικές διαστάσεις του φύλου (της Κωνσταντίνας Κορρυβάντη)
Επόμενο άρθροΠέθανε ο Τζον Λε Καρέ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ