Ηχόραμα για τον Νικηφόρο Βρεττάκο

0
270

Το πνεύμα του Νικηφόρου Βρεττάκου, με το σπουδαιότερο έργο του, την “Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη” θα παρουσιαστεί μέσα από το Ηχόραμα του εικαστικού φωτογράφου Σαράντου Σακελλάκου στο “Σπίτι του Ηθοποιού”.

Το Ηχόραμα του Σαράντου Σακελλάκου, έκανε την πρώτη προβολή του στην Εθνική Πινακοθήκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και μεγάλη πορεία σε χώρους Τέχνης και Γραμμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.Με αυτή τη δημιουργία θα τιμήσει στο “Σπίτι του Ηθοποιού” τους παλαίμαχους αλλά και όλους τους ηθοποιούς που από την αρχαιότητα έως σήμερα ποιούν ήθος στην κοινωνία.

Ο Σαράντος Σακελλάκος, εικαστικός φωτογράφος, δημιουργός ηχοραμάτων, ανέπτυξε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με ένα καινούργιο είδος δημιουργίας, το    ηχόραμα βασισμένο στην υψηλή ποιότητα της φωτογραφίας και του ήχου.

Στη νεανική του δραστηριότητα εμπνεύστηκε από  δύο μεγάλους ποιητές, τον Γιάννη Ρίτσο και τον Νικηφόρο Βρεττάκο, όπου σε συνεργασία μαζί τους, δημιούργησε τα  έργα: “ ΜΑΝΗ – ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ” και κατόπιν την “ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ”.

Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική εισφορά.

Π α ν α θ η ν α ί ω ν 5 & Α λ κ α μ έ ν ο υ ς 17 5 , Κ ά τ ω Π α τ ή σ ι α

( σ τ ά σ η η λ ε κ τ ρι κ ο ύ σ τ α θ μ ο ύ Α γ. Ν ι κ ο λ ά ο υ)

τ η λ : 2 10 5226132 -2 10 522613 4 • FA X : 2 10 522613 4

email : in f o @ a c t o r h o u s e . g r

Προηγούμενο άρθροΗ ονειροφαντασία ως η αυθεντική ανθρώπινη ομιλία
Επόμενο άρθρο“Περιπλανήσεις” στο Μετς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ