Διαγωνισμός αστυνομικού διηγήματος από τα περιοδικά “πολάρ” και “Αναγνώστης” – οι όροι συμμετοχής

0
2228

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ έως 25. 4. 2021

 

Το περιοδικό πολάρ και το ηλεκτρονικό περιοδικό Ο αναγνώστης προκηρύσσουν διαγωνισμό αστυνομικού διηγήματος από νέους συγγραφείς.

Τα 10 καλύτερα διηγήματα που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα κυκλοφορήσουν ως συλλογή από τις εκδόσεις dolce, στη Σειρά πολάρ, σε συνέκδοση με τον Αναγνώστη.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι συγγραφείς, πρωτοεμφανιζόμενοι και μη, ηλικίας μέχρι 45 ετών με πρωτότυπο διήγημα. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να υποβάλουν ήδη δημοσιευμένο διήγημα ούτε να είναι μέλη ενώσεων συγγραφέων, λεσχών ανάγνωσης αστυνομικής λογοτεχνίας, συνεργάτες ή αρθρογράφοι του περιοδικού πολάρ ή του σάιτ Ο αναγνώστης.

Οι συγγραφείς ενθαρρύνονται να δοκιμαστούν σε όλα τα είδη της αστυνομικής γραφής: whodunit, θρίλλερ, δικαστικό, hardboiled, ιστορικό, νουάρ κ.ά. Η έκταση των διηγημάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 4.000 λέξεις.

Τα διηγήματα θα κριθούν από επιτροπή, που απαρτίζεται από συντελεστές των δύο συνδιοργανωτών. Η σύνθεσή της είναι η ακόλουθη: Γ. Μπασκόζος, Μ. Κρητικός, Β. Χασάνδρα, Γ. Ράγκος, Κ. Καλφόπουλος

Προθεσμία υποβολής: 25. 4. 2021

Τα υπό κρίση έργα αποστέλλονται στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

polarmag8@gmail.com

polarastynomikodiigima@gmail.com

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕλισάβετ Κοτζιά: Περί Κανόνος, αισθητικού γούστου, λογοτεχνικότητας και άλλων τινών (συνέντευξη στον Γιάννη Μπασκόζο)
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για τον Αντώνη Σαμαράκη (του Φίλιππου Φιλίππου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ