2η Πανελλήνια Διαλεσχική Συνάντηση (2-3 Δεκεμβρίου , Αθήνα)

0
186
Οι Λέσχες Ανάγνωσης Degas & Βιβλιοταξιδευτές, Booktalks, Φιλαναγνωσίας Κομοτηνής και Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τη 2η Πανελλήνια Διαλεσχική Συνάντηση το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, μια διευρυμένη συζήτηση/λέσχη ανάγνωσης με την ενεργή συμμετοχή Λεσχών Ανάγνωσης από όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως, Μοσχάτο) με θέμα Ρεαλισμός και Μαγικός Ρεαλισμός και τιμώμενες δύο από τις πιο εμβληματικές συγγραφείς της σύγχρονης λογοτεχνίας μας,την Ιωάννα Καρυστιάνη και τη Ζυράννα Ζατέλη.
Το αφιέρωμα στην Ιωάννα Καρυστιάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 6-9 μμ και στη Ζυράννα Ζατέλη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 10 πμ-1μμ. Οι συγγραφείς με σημείο αναφοράς τα βιβλία τους Σουέλ και Ψιλά Γράμματα (Ι.Κ) & Περσινή Αρραβωνιαστικιά και Ορατή σαν Αόρατη (Ζ.Ζ) θα συνομιλήσουν με τα μέλη των λεσχών και συντελεστές του βιβλίου,που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Η ομάδα συντονισμού
(Βιβή Γεωργαντοπούλου,Κώστας Αρκουδέας,Ρένα Σαμαρά-Μάινα,Κατερίνα Μαλακατέ)
Προηγούμενο άρθρο50 χρόνια Πολυτεχνείο (6): Αποκλίνουσες διαδρομές. Η μνήμη της εξέγερσης μέσα από τις μαρτυρίες (του Πολυμέρη Βόγλη)
Επόμενο άρθροΕθνικά Βραβεία και διαμαρτυρίες (του Χρ. Τσιάμη, ανταπόκριση Ν. Υόρκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ