Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ συνεχίζεται

0
84

 

 Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ συνεχίζεται δυναμικά, με σημαντικότατους προσκεκλημένους!

Έκτορ Αμπάδ Φασιολίνσε (Κολομβία) – Σαντιάγο Γκαμπόα (Κολομβία)

Ελίσα Γκέρα (Μεξικό) – Αουρόρα Λούκε (Ισπανία) – Ντανιέλ Μορτζίνσκι (Αργεντινή)

Σέρχιο Ραμίρες (Ισπανία-Νικαράγουα) – Αρμάντο Ρομέρο (Κολομβία)

Άνα Μαρία Σούα (Αργεντινή)

Αυτή την εβδομάδα, από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου, το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ έχει προσκεκλημένους τους Έκτορ Αμπάδ Φασιολίνσε (Κολομβία), Σαντιάγο Γκαμπόα (Κολομβία), Ελίσα Γκέρα (Μεξικό), Αουρόρα Λούκε (Ισπανία), Ντανιέλ Μορτζίνσκι (Αργεντινή), Σέρχιο Ραμίρες (Ισπανία-Νικαράγουα), Αρμάντο Ρομέρο (Κολομβία) και Άνα Μαρία Σούα (Αργεντινή) που θα μοιραστούν τη σκηνή με καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς και δημοσιογράφους στο Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, στα βιβλιοπωλεία Polyglot and Public, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο ΚΠΙΣΝ, στο νησί της Λευκάδας, στον κύκλο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης «Συγγραφείς του Κόσμου» και στο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Συζητήσεις για τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία, τη μνήμη και τη λογοτεχνία, παρουσιάσεις βιβλίων, ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένες αναγνώσεις, μουσικά αφιερώματα, εργαστήρια μετάφρασης και πολλά άλλα θα φέρουν τη μαγεία των γραμμάτων στην Αθήνα, τη Λευκάδα, τη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά της Κρήτης.

Στις 16 και 17 Ιουνίου, το ΛΕΑ έδωσε το παρόν στη  Χαλκίδα, στις 17 Ιουνίου στη Σκύρο και στο Ναύπλιο, ενώ από τις 20 ως τις 22 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Λευκάδα. Το Φεστιβάλ ΛΕΑ θα συμμετάσχει στον κύκλο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης «Συγγραφείς του Κόσμου» στις 19 Ιουνίου και στο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, στην Κρήτη, στις 23 και 24 Ιουνίου.

Πάνω από 70 δραστηριότητες σε 11 ημέρες σε 7 πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με 13 χώρες, με 25 προσκεκλημένους από το εξωτερικό και περισσότερους από 40 προσκεκλημένους από την Ελλάδα, εγγυώνται ένα ποιοτικό φεστιβάλ που προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες και γούστα

Προηγούμενο άρθροΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ – Οι τρεις πρώτοι στη βαθμολογία
Επόμενο άρθροΠοτέ πιο πριν…(της Μαρίζας Ντεκάστρο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ