Δευτέρα, 31 Αυγούστου, 2026
ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ - EVENTS Η Lydia Davis στο 14ο διεθνές διαθεματικό φεστιβάλ λογοτεχνίας ΣΑΡΔΑΜ (23-27/9, Λεμεσός)

Η Lydia Davis στο 14ο διεθνές διαθεματικό φεστιβάλ λογοτεχνίας ΣΑΡΔΑΜ (23-27/9, Λεμεσός)

0
20

 

Μία από τις παράλληλες δράσεις του φετινού ΣΑΡΔΑΜ είναι η συμμετοχή της LYDIA DAVIS από τις ΗΠΑ (Man Booker International Prize 2013), σε μια ζωντανή αποκλειστική συνέντευξη μέσω Ζoom!

Η βραβευμένη συγγραφέας Lydia Davis (Τιμώμενο Πρόσωπο του φετινού ΣΑΡΔΑΜ) είναι κυρίως γνωστή για τις πολύ μικρές ιστορίες απίστευτης ευφυίας που έχει γράψει, με έντονο το στοιχείο του πειραματισμού. Έχει επηρεάσει πληθώρα συγγραφέων ανά το παγκόσμιο και τα βιβλία της αγαπήθηκαν από αναγνώστες από όλο τον κόσμο.

Συντονίζει η Μαρία Α. Ιωάννου, συγγραφέας και καλλιτεχνική επιμελήτρια του φεστιβάλ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23/09

[Διαδικτυακά, μέσω Ζoom]

6μ.μ. – 7μ.μ.

(στα αγγλικά / διάρκεια: 1 ώρα)

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Εγγραφές στο τηλ. (+357) 99558358 και στο μέιλ arttitudecyprus@gmail.com (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).

Ολόκληρο το πρόγραμμα του 14ου ΣΑΡΔΑΜ: www.sardamfestival.com

Φετινές συμμετοχές από Ελλάδα: Φοίβη Γιαννίση, Θάνος Σταθόπουλος και Χρήστος Χρυσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΒλάσφημες θερινές  διαπιστώσεις ( του Γιάννη Πανούση)
Επόμενο άρθροΕπίδαυρος 6: Το αίσιο τέλος του «Ίωνα» (Ευριπίδης, Θ. Μοσχόπουλος) και των Επιδαυρίων (της Όλγας Σελλά)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ