Σημειώσεις στην άμμο

1
102

 

  1. Ο Χάμπερμας στην Αθήνα. Έπεσαν πάνω του να βγάλουν είδηση, να τον ρωτήσουν για τον Σαμαρά, την κρατική βία, το μαύρο της ΕΡΤ. Αποδείχθηκε δύσθυμος αλλά σωστός. «ΟΙ φιλόσοφοι δεν ξέρουν τα πάντα», τους αποστόμωσε. Ανέλυσε το δικό το όραμα  για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης.
  2. Ο Σαμαράς στις ΗΠΑ. Να, μια καλή είδηση που θα μπει στο book του πρωθυπουργού. Σε τι άλλο θα μπορεί να χρησιμεύσει αν σκεφτούμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους προβλήματα και η Ελλάδα είναι απλώς μια κουκίδα στο χάρτη. Μη μεγαλοπιανόμαστε.
  3. Πόσο πορνό θα εκδώσουν οι καλοί εκδοτικοί οίκοι. Κάντε μια στάση. Όχι άλλο σεξ (αναγνωστικό), καλύτερα σεξ στην πράξη.
  4. Πολύ αστυνομικό, έλεος. Πόσα αστυνομικά καλά υπάρχουν;  Όχι άλλοι ντετέκτιβ, χοντροί, μονόχνοτοι αλλά με κάθε ευκαιρία πηδηχταράδες. Όχι άλλη κριτική στον κακό καπιταλισμό , τη διαπλοκή, τη διαφθορά που μόνον ο καλός αστυνομικός ή ο έξυπνος ντετέκτιβ  πολεμά αποτελεσματικά. Καλύτερα να διαβάζω Σούπερμαν.
  5. Κάντε κράτει καλοί μου πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς. Τόσος χρόνος για δημόσιες σχέσεις αν τον αφιερώνατε στο γράψιμο θα γράφατε καλύτερα.

 

Ο μαύρος γάτος

Προηγούμενο άρθροΗ αγριλιά
Επόμενο άρθροΑνάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μαύρε γάτε, συγχαρητήρια από μια άσπρη γάτα που γελάν και τα μουστάκια της. Μακάρι να σε άκουγαν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ