Ποιος είναι ο δολοφόνος; Σήμερα στο Τρένο στο Ρουφ

0
468

Οι συγγραφείς Μιράντα Βατικιώτη και  Μάρκος Κρητικός παρουσιάζουν μια ανέκδοτη ιστορία μυστηρίου σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 8μμ στο Τρένο στο Ρουφ.

Η ιστορία που γράφτηκε ειδικά για την εκδήλωση του Αναγνώστη θα παρουσιαστεί στους θεατές που θα κληθούν να βρουν τη λύση του μυστηρίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαλόγου που θα δώσει την αφορμή στοε όσους βρεθούν στο Τρένο στο Ρουφ να κατανοήσουν το πώς στήνεται μια ιστορία μυστηρίου, ποιες είναι οι προϋποθέσεις της, οι δομές και οι αφηγηματικές τεχνικές ενός συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών.

Συντονίζει ο φιλόλογος και κριτικός λογοτεχνίας Αριστοτέλης Σαίνης. Τη μουσική ατμόσφαιρα επιμελείται ο Μάκης Προβατάς.

Οι συγγραφείς είναι :

Η Μιράντα Βατικιώτη, η νεότερη της παρέας αυτών των εκδηλώσεων,  έχει εκδώσει το διήγημα μυστηρίου για παιδιά «Μαγικό ρολόι»(εκδ.Ζαχαρακης) και το αστυνομικό μυθιστόρημα που έκανε αίσθηση «Οι τέσσερις εποχές του κυρίου Ανανία»(εκδ. Πικραμένος)

Ο Μάρκος Κρητικός σπούδασε τεχνολόγος μηχανικός και εργάστηκε για χρόνια σε Τράπεζα. Έχει εκδώσει τρία αστυνομικά μυθιστορήματα με ήρωα τον Μάρκο, έναν αμετανόητο ροκά που οι φόνοι βρίσκονται τυχαία δίπλα του. Τελευταίο του μυθιστόρημα «Δεύτερη εκτέλεση» (εκδ. Fairead- Νεφέλη)

Οι επόμενες εκδηλώσεις μυστηρίου θα πραγματοποιηθούν στο Τρένο στο Ρουφ

την Τετάρτη 22 Μαρτίου , 8μμ με τους Ανδρέα Αποστολίδη και Κώστα Καλφόπουλο. Συντονίζει ο δημοσιογράφος ακι συγγραφέας Γιάννης Μπασκόζος

και την Τετάρτη 29 Μαρτίου, 8μμ με τις Χίλντα Παπαδημητρίου και Ευτυχία Γιαννάκη. Συντονίζει η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Έλενα Χουζούρη.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Σιδηροδρομικός και Προαστιακός  Σταθμός Ρουφ, Τέρμα της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως | Τηλ.: 2105298922 /www.totrenostorouf.gr , www.oanagnostis.gr

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη ιστορία μυστηρίου στο Τρένο στο Ρουφ (Ποιος είναι ο δολοφόνος;)
Επόμενο άρθροΟ έρωτας στα χρόνια της θεωρίας του εκφυλισμού (του Θ.Καράβατου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ