Ο Αναγνώστης χαρίζει βιβλία

0
827

 

Ο Αναγνώστης, όπως κάθε χρόνο,κι εφέτος χάρισε βιβλία από την βιβλιοθήκη του σε παδικές, σχολικές και δημοτικές βιβλιοθήκες.

Μεταξύ αυτών που έλαβαν βιβλία ήταν η  Library4all που ήδη από ότι διαβάζουμε τα βιβλία του Αναγνώστη με πολλά άλλα μαζί ταξιδεύουν για Βουλγαρέλι Άρτας, Παραλία Τυρού, Σαρακήνα Γρεβενών, Κρηνίδες Καβάλας, Αργοστόλι, Ιεράπετρα, Μαράθι, Παξοί, Ηλιόπετρα Ξάνθης, Έδεσσα, Κομοτηνή, Τήνος, Καλλιμασιά Χίου κ.ά

Επίσης ο Αναγνώστης είναι πολύ χαρούμενος που βοήθησε στην προσπάθεια να αναπτυχθεί και πάλι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεχαινών μέσω του Ομίλου Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών και ήδη διαβάζουμε για τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που οργανώνει δημιουργώντας έναν πολιτιστικό πόλο στην περιοχή.

Οι νεαροί φίλοι μας στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας (Πέτρινο) ελπίζουμε να χάρηκαν τα βιβλία που τους στείλαμε για να ζωντανέψουν την σχολική βιβλιοθήκη τους. Την ίδια χαρά ελπίζουμε να ένοιωσαν και  οι μικροί μας φίλοι από το 5οΔημοτικό Σχολείο Αλίμου για τα νέα βιβλία τους.

 

Βιβλία έχουμε παραδώσει κατά καιρούς και σε βιβλιοθήκες  μικρών χωριών στην Εύβοια, στην Στερεά και αλλού όπου κάποιοι ευαίσθητοι κάτοικοι τους μάς ζήτησαν ως βοήθεια.

Φυσικά ευχαριστούμε τους εκδότες που μας τροφοδοτούν με βιβλία και μπορούμε και εμείς με την σειρά μας να δωρίζουμε σε όσους έχουν ανάγκη.

Η Συντακτική Επιτροπή

 

Προηγούμενο άρθροΟι λαϊκές ρίζες τού αρχαίου δράματος (της Σταυρούλας Τσούπρου)
Επόμενο άρθροOctavio is dead (του Κίμωνα Θεοδώρου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ