Από τι είναι φτιαγμένες οι ιδέες; (Μουσείο Φρυσίρα)

0
457

Με τίτλο “Από τι είναι φτιαγμένες οι ιδέες;” το Μουσείο Φρυσίρα διοργανώνει το δεύτερο μέρος του project  “Νέοι Ορίζοντες της Ζωγραφικής : Το Απρόβλεπτο των Ιδεών [Ιανουάριος – Ιούνιος 2018]”.

Το Μουσείο Φρυσίρα, με την τριλογία «Νέοι Ορίζοντες», συνεχίζει να αναδεικνύει σύγχρονες εικαστικές τάσεις και να προτείνει ιδιαίτερους καλλιτέχνες, μέσα από τις συλλογές του.
Στη δεύτερη ενότητα, με τίτλο «Το Απρόβλεπτο των Ιδεών», παρουσιάζονται εκφάνσεις οραμάτων και ιδεών όπως αποτυπώθηκαν από εικοσιένα ζωγράφους. Ο καθένας από αυτούς υφαίνει με τον δικό του τρόπο μοναδικούς κόσμους, άλλοτε ονειροπολώντας και άλλοτε με επιστημονικά εργαλεία, δημιουργώντας έτσι εικόνες που μπορεί να εκπλήξουν τον θεατή ή ακόμα και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Agnès Baillon, Beata Bigaj, Christopher Le Brun, Vincent Corpet, Biliana Djurdjevic, Frédéric Léglise, Mohamed Lekleti, Gilles Marrey, Léopold Rabus, Uta Siebert, Attila Szcucs, Djamel Tatah, Grzegorz Wnek, Χρύσα Βαλσαμάκη, Aπόστολος Γεωργίου, Αφροδίτη Κροντήρη, Μιχάλης Μανουσάκης, Tάσος Μαντζαβίνος, Σπύρος Προκοπίου, Εδουάρδος Σακαγιάν, Έλενα Τσιγαρίδου.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Προηγούμενο άρθροΗ αστρόσκονη, ο Διονύσης Σιμόπουλος και η έρευνα (του Νίκου Σέργη)
Επόμενο άρθροΟ πόνος ως σύμβολο μιας αυθεντικής ζωής (της Ιωάννας Αβραμίδου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ